Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wandafwerking

De wandafwerking is één van de belangrijkste onderdelen van een schilderklus. Het is van groot belang voor het eindresultaat dat dit op een professionele manier wordt uitgevoerd.

De wandafwerking in een woning kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij B. Schilderwerken kunt u uw wanden professioneel laten schilderen. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

  • Wij hebben veel ervaring met verschillende methodes.
  • Het beste resultaat voor een goede prijs, samen tevreden!
  • Wij werken met professionele materialen van Sikkens.

Wilt u uw muren laten behangen? Ook daarvoor kunt u terecht bij B. Schilderwerken.. Zowel kleine als grote wanden behangen wij met veel passie en plezier. Door een nieuw behang geeft u uw oude muur weer een mooie uitstraling.
Indien gewenst helpen wij u graag bij het uitzoeken van het juiste behang.Benieuwd naar onze prijs? vraag vrijblijvend een offerte aan.

Glasweefsel heeft als functie dat het scheuren tegengaat in wandwerk. Door gebruik te maken van glasweefsel zult u geen last meer hebben van oude scheuren. Glasweefsel brengen wij op een speciale manier aan en werken wij af met 2 lagen latex. Benieuwd naar onze prijs? vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.
Door het opnieuw sausen van uw muren krijgt uw woning weer een frisse en nieuwe uitstraling. Wij sausen wanden in elke gewenste kleur. Het sausen van grote wanden doen wij professioneel en snel voor een goede prijs. Wilt u uw muren binnenkort laten sausen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.