Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte op

Renovatie

Hoe slecht de staat van uw houtwerk ook is, wij nemen graag de restauratie op ons zodat het houtwerk weer jaren mee kan en er weer prima uitziet. Zowel houtwerk, gevels, neuslatten en kitnaden kunnen wij voor u renoveren. Indien nodig vervangen wij in overleg deze materialen graag voor u.

  • Wij voeren de juiste stappen uit om uw houtrot weer volledig te herstellen.

Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met het houtwerk of kozijnen. Houtrot ontstaat op plekken waar het hout onvoldoende behandeld is en langdurig in aanraking komt met vocht. Het treedt vaak als eerste op bij kozijnen, liggende delen en verbindingen.

De glaslatten bij uw ramen zijn van groot belang voor goede afwatering die houtrot kan veroorzaken. Hierdoor is het erg belangrijk om deze op tijd te vervangen als er zwakke plekken ontstaan. Mocht u nog ouderwetse oude alluminium profielen hebben vervangen wij deze indien gewenst door neuslatten.
Om het houtwerk weer voor jaren mee te laten gaan kunt u altijd bij ons terecht. Wij werken met producten van hoge kwaliteit die de duurzaamheid van uw houtwerk langer garanderen.