Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte op

Behangen

Behang is een leuke manier om de muur te voorzien van een bepaald patroon of een bepaalde kleur. Door mooi behang kan een ruimte een totaal ander uiterlijk krijgen. Een voordeel is dat de muren niet zo glad hoeven te zijn als bij sauswerk. Er is een ruime keus in verschillende behangsoorten en wij geven graag advies als u er nog niet helemaal uit bent welk behang het moet gaan worden.

  • Wij kunnen alle soorten behang aanbrengen op uw muren.
  • Wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende soorten behang aanbrengen

Is uw muur beschadigd? kies dan voor glasvezelbehang om de muur te versterken. Is het pleisterwerk of het stucwerk van een muur niet zo goed, dan kan dit met glasvezelbehang netjes tegen de muur worden houden door de structuur van dit behang. Het is mogelijk om hierna alsnog de muur te verven of een ander behang er overheen aan te brengen.

De ideale manier om uw interieur een originele look te geven is door gebruik te maken van fotobehang. U kunt via B. Schilderwerken uw eigen digitale foto’s laten printen op kwalitatief fotopapier. Fotobehang moet met precisie worden aangebracht voor het mooiste resultaat, wij helpen u hier graag bij
Bij een behang met een patroon erop is het uiteraard erg belangrijk dat het secuur wordt aangebracht. De naden moeten vlekkeloos in elkaar overlopen. Wij hebben hier ruime ervaring mee en behangen uw muren professioneel.